Start för Heart of Magic och K.A.Odin

Idag startar Heart of Magic och K.A.Odin på Årjäng lunchtrav i lopp 6 respektive lopp 7, Stellan sitter bakom båda.

Heart of Magic går i lopp 6, 2140 auto från spår 12. Han gick bra senaste starten trots han fick en annan häst i knät på upploppet. Han har känts fin i träning och varit pigg och mjuk. Vi hoppas på en likvärdig prestation men det kan bli långt fram från blircka 12 men med lite flyt tror vi på en hygglig placering. Blir skor bak idag då fötterna är lite slitna, annars inga förändringar.

K.A.Odin går i lopp 7, 2140 m volt, från spår ett på 20 m tillägg. Han är lite tveksam sista biten i loppen och springer och bromsar, vi hoppas täta starter kan få honom att våga ta i lite längre. Vi får hoppas på pengar idag och allt utöver är bonus. Blir aluminumskor runt om idag för att spara lite på fötterna till en annan start, annars inga ändringar.

Lopp 6 går kl. 14.07 och lopp 7går kl. 14.27, ni kan som vanligt följa oss på ATG Live!

Foto: Kurt Einevåg
Foto: Kurt Einevåg