Start för K.A.Odin och Marielle Cape

Ikväll startar K.A.Odin och Marielle Cape på Färjestad i loppet 1 respektive lopp 2 och Stellan sitter i vagnen bakom båda.

K.A.Odin är först ut i lopp 1, 2140 m volt, från spår två på 40 m tillägg. Trots en galopp på upploppet senaste starten när kusken ryckte huvan gjorde han ett utav sina bästa lopp. Vi hoppas han kan göra samma prestation igen, minus galoppen, så får vi tro han kan få en bra placering. Blir skor fram den här gången då han har dåligt med hov, annars inga ändringar.

Marielle Cape går ut i lopp 2, 2140m auto, från spår 2. Gjorde ett kanon lopp sist och vi hoppas hon gör samma prestation igen så bör det bli liknande resultat eller bättre. Hon har känts fin i träning hemma och varit pigg och glad. Inga ändringar.

Lopp 1 går kl 18.30 och lopp 2 går kl18.53, ni kan som vanligt följa oss på ATG Live!