Start för K.A.Odin och Heart of Magic

Ikväll startar K.A.Odin och Heart of Magic hemma på Färjestad i lopp 1, 2140 m volt, respektive lopp 7, 2140 m auto, och båda körs av Dagfinn Aarum.

K.A.Odin är först ut och har spår tre (bricka 11) på 40 m tillägg. Har varit väldigt dåligt med proppar i närområdet för honom så han har fått träna på en period. Han har känts fin i träning och vi har testat lite ny utrusting så som ryckhuva och norsk. Det är dags för honom att visa att han vill vara tävlingshäst och vi växlar upp med den nya utrustningen samt rycker skona runt om. Ligger lågt med förväntningarna men hoppas han kan gå hela vägen in i mål och plocka med sig pengar.

Heart of Magic har fått spår 6 bakom bilen. Vi är nöjda med hans prestation senast i Årjäng trots att han bitvis hade lite dåligt fäste i banan. Han har känts mjuk och pigg och glad sedan dess. Blev täta starter nu och tuffare motstånd men vi är på hemmaplan så värt att prova. Vi hoppas kunna plocka med oss en bra placering.

Lopp 1 går kl. 18.20 och lopp 7 går kl. 20.36 och ni kan som vanligt följa oss på ATG Live!

Heart of Magic med sin ägare Ann-Charlotte Nyqvist