Lägesrapport

Äntligen har sommarkänslan börjat infinna sig efter en lång vinter. Både vi och hästarna njuter av det varmare vädret.

Tomorrow’s Dream är inne i en positiv trend och tar åt sig träningen rätt. Hon har varit inne på banan några gånger nu och kännts fin. Vi tränar på och sänker successivt tiderna och ser så hon håller i sin positiva utvecklingskruva.

Flinkman tränar på och känns fin. Han rör sig lätt för att vara en bjässe och är positivt inställd till träningen. Vi gnetar på och ökar träningen successivt med målet inställt på att åka in till banan för ett lättare jobb om ca en månad.

A Perfect Daughter är inne i en tuff tränings period. Hon har varit inne på banan för förta gången och skötte det bra. Vi fortsätter sänka henne i tider och det är snart dags för banjobb igen.

Chatterbox är också inne i en tuff träningsperiod. Hon har varit inne på banan några gånger nu och gjort det bra och sköter sig. Hon behöver få lite mer fart i benen och vi siktar på premielopp innan Färjestad tar sommaruppehåll.

Marielle Cape känns fin i jobb igen efter att ha haft en liten formsvacka. Anmäld till Eskilstunas lunchtrav på tisdag nästa vecka , spår 6 bakom bilen med Örjan Kihlström i vagnen. Kommer bli spännande!

Re Alissera är ny i stallet sedan månadskiftet och är ett tvåårigt kallblod som ska köras in och siktar mot premie i höst. En trevligt men bestämd tjej som i stort sätt gjort alla rätt hittills. Hon känns redo för att testa vagnen nu, blir i slutet på veckan/början på nästa vecka.

Beachboy snarkar och växer så det knakar. Han tränar på men är något trött och svårmotiverad för dagen. Det är bara kämpa på och hoppas det släpper.

Clico Jack har äntligen hållt sig frisk en period nu och har kunnat träna på, om än något försiktigt. Vi gnetar på och hoppas de håller i sig så får vi se lite vart vi hamnar.

Jean Ango har nu fått åka på sommarbete med sju andra smågrabbar och kommer ha sitt livs sommar i ca två och en halv månad framöver.

Tomorrow’s Dream
Flinkman
A Perfect Daughter
Chatterbox
Marielle Cape
Re Alissera
Re Alissera
Beachboy
Calico Jack
Jean Ango