Start för Heart of Magic och K.A.Odin

Ikväll startar Heart of Magic och K.A.Odin på Årjäng, lopp 2 respektive lopp 5.

Heart of Magic startar i lopp 2, 2140 m volt, från spår fyra på tillägg. Sist var vi något besvikna på hans prestation då han sprang och spännde sig och slog sig i loppet. Sedan dess har han tränat på hemma och kännts pigg och fräsch. Vi hoppas att hans tävlingsnerver kan hålla sig i schak idag och att han kan få göra ett bra lopp.

K.A.Odin startar i lopp 5, 2140m volt, från spår tre på 40 m tillägg. Trots en kort galopp i sista sväng så skötta han sig bra sist och gick hela vägen in i mål. Han har tränat på hemma sedan dess och känts fin. Vi hoppas att senaste loppet flyttar fram honom och att han idag i alla fall repeterar senaste prestationen. Planen är att köra i ryggar och han går lite tyngre balanserad än sist.

Lopp 2 startar kl. 18.02 och lopp 5 startar kl. 19.10. Ni kan som vanligt följa oss på ATG Live!

Heart of Magic
Heart of Magic
K.A.Odin
K.A.Odin