Lägesrapport

Vinterträningen har rullat på för samtliga med endast vädergudarna emot oss, ömsom fint vinterväder ömsom slask och blask. Men vårkänslorna börjar nalkas och snart är det dags för årets första start!

K.A.Odin är tillbaka och tränar på för fullt efter sin sommar som konvalescent. Han gick sulkyjobb inne på Färjestads i lördags, på en något kletig bana, men kändes fin och mjuk. Vi siktar på årsdebut för honom på Färjestad den 6 mars.

Heart of Magic har fått en ordentlig vinterträning och musklat på sig bra. Dags för honom att börja åka in till Färjestad för att gå lite rundbana och vi siktar mot att kunna årsdebutera i slutet utav mars.

Marielle Cape har också fått en ordentlig vinterträning och stärkt på sig bra. Även dags för henne att börja åka in till Färjestad för att gå rundbana och vi tror hon kan årsdebutera någon gång under april.

Tomorrow’s Dream, nybliven treåring, har jobbat på i vinter och blir starkare (och större) för varje dag. Hon får träna på och vi får ge henne den tid hon behöver. Men hon utvecklas stadigt framåt och kommer bli en fin individ.

Tomasa Negra, nybliven tvååring, lägger sina mil i skogen och sköter sig exemplariskt. En mycket trevlig individ att ha att göra med som gjort alla rätt hittills.

Calico Jack, också nybliven tvååring, ligger något efter då han både varit opererad för lösbenbet i höstas och är rätt duktig på att missköta sig. Men även han har mognat med tiden och har nu börjat bli duktig och sköter sig bra.

Herme’s Cape tycker verkligen inte om vinter och kyla och har fått tre månaders vintervila. Han ska börja sättas igång nästa vecka.

Chantilly har bakat på sin bebis i magen under vintern och vi räknar ungefär med att hon ska föla någon gång i slutet på maj/början på juni.

K.A.Odin
Heart of Magic
Marielle Cape
Tomorrow’s Dream
Tomasa Negra, har ett sådär bordsskick… Ska alltid ätas från botten!
Calico Jack
Herme’s Cape och Stellan
Chantilly, bebismagen börjar bli stor nu!