Lägesrapport

Jul och nytt år närmar sig och vinterträningen är igång för samtliga.

Herme’s Cape avslutade året med en andraplats på Färjestad och har på sina fem starter under året bara missat pallplatserna en gång! Han är nu behandlad och det kommer bli en ordentlig vintervila för honom.

Marielle Cape är igång med vinterträningen. Med dåliga spår och startgalopper får vi bara glömma det här året och börja om på nytt nästa år. Vi får hoppas på mer flyt då och att hon verkligen kan få visa vad hon går för!

Heart of Magic fick vintervila lite tidigare och tack vare det ligger långt fram i vinterträningen. Han har utvecklats från start till start i år, men han är stor och det tar tid. Med en ordentlig träningsperiod nu tar vi sikte mot nästa års säsong.

Tomorrow’s Dream knegar också på med vinterträningen och lägger sina distanser i skogen. Hon skötte målet med premien på ett galant sätt och nu är det bara att jobba på. Hon växer så det knakar och är stor som ett hus… Vi får skynda långsamt och anpassa oss lite efter henne.

K.A.Odin är igång och har börjat gå lite snabbare intervaller hemma och efter att ha vilat sedan i våras p.g.a hjärtmuskelinflamation. Han känns pigg och fin och vi gnetar på.

Tomasa Negra tränar på och sköter sig bra. Vi lägger nu grunden och successivt ökar vi distansen så att hon får sina mil i benen.

Calico Jack är nu i vagn igen efter att ha opererats för en lös benbit. För honom är det också bara att gneta på med grundträningen så han får sina mil i benen.

Creditwon var på kort visit hos oss under sex veckor för att hållas igång då ägaren var sjuk. En märr med potential men som inte är helt enkel. Nu har hon åkt hem och vi önskar henne all lycka i framtiden!

Chantilly fortsätter baka sin Campo Bahia bebis och nu kan man verkligen se att hon har något i magen, rund och go.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år!

Herme’s Cape
Marielle Cape
Heart of Magic
Tomorrow’s Dream
K.A Odin
Tomasa Negra
Calico Jack
Creditwon