Marielle Cape och Herme’s Cape startar

Lunchtrav på Färjestad idag och Marielle Cape gör sin debut i lopp 6, 2140m volt, från spår 7 och Herme’s Cape startar i lopp 8, 2140m auto, från spår 9. Carl Johan Jeppson kör båda hästarna.

Marielle Cape har tränat på bra och har bara gått frammåt med träningen. Vi har sagt det tidigare att hon känns som en fin häst och starten idag ska bli riktigt spännande. Kännslan för en bra prestation finns där och vi hoppas hon sköter sig.

Herme’s Cape har tränat riktigt fint och idag blir det första gången från bakspår, ska bli intressant att se hur han sköter sig. Seger senaste starten på Årjäng men det börjar bli ett tag sedan nu, men förhoppningarna finns där! Så länge hästen inte strular till det för sig…

Starten för lopp 6 går kl 14.07 och starten för lopp 8 går kl 14.46 och ni kan som vanligt följa oss på ATG Live!

Marielle Cape
Marielle Cap
Herme’s Cape
Herme’s Cape
Lillasyster och storebror