Lägesrapport

Svettigt värre en period för båda oss och hästarna, skönt med lite svalare väder nu i helgen! Gänget har dock tränat på som vanligt.

Tomorrow’s Dream (Becky) jobbar på och hon och ”förskoleklassen” var för första gången tillsammans uppe och titta på rundbana på Färjestad i onsdag. Alla skötte sig bra och vi fortsätter sakta men säkert framåt.

Heart of Magic (Klumpen) har tränat på och gott rundbanejobb inne på Färjestad tillsammans med Marielle Cape. Med lite ändring i balansen och en huvudstång på så har han jobbat på bra och vi hoppas vi är påväg åt rätt håll.

Marielle Cape sköter sin träning bra och går stadigt framåt. Känns som en fin häst, ska bli spännande att följa med henne framöver!

Herme’s Cape (Herman) har hållit igång sedan starten och är nu anmäld till Axvalla 5/7 där han fick spår 2 bakom bilen. Spännande utgångsläget men ingen direkt plan ännu, hästen känns fin och efter segern sist finns förväntningarnana där…

Chantilly ska på kontroll på måndag och då hoppas vi att det denna gång finns en Campo Bahia bebis i magen!

Becky
Becky längst till vänster, sedan Sven Rejnös tvååring, Jonas Hallstenssons tvååring och längst till höger Anna Bjölins tvååring.
Herman