Lägesrapport

Dagarna rullar på och både vi och hästarna njuter av att sommaren är här. Massören var på plats igår och gick igenom samtliga hästar så nu passar vi på att vila upp oss över helgen.

Calico Jack har tagit sommarlov på riktigt och är på bete med fyra nya hingst kompisar och lever livet.

Tomorrow’s Dream (Becky) tränar på och har varit inne på Färjestad med ”förskoleklassen” och gått rakbanan. Hon sköter sig bra och fortsätter stadigt framåt i utvecklingen.

Marielle Cape har också börjat lufta sig lite på Färjestad och fick i onsdags gå rakbanan (banan var stängd pga byte av staket) och känns fin. Dags att börja sänka henne i tid, ska bli spännande!

Heart of Magic (Klumpen) har varit på koll hos veterinären, men vi hitta inga fel på honom där. Han har fått träna på och gått ett par snabbjobb hemma. Vi får ta och börja testa oss fram för att se om vi kan knäcka hans kod.

Herme’s Cape känns fin efter sin årsdebut och seger! Han har också fått gå ett par lätta snabbjobb hemma och känns pigg och glad.

K.A Odin är fortsatt konvalisent och kommer få vara det några månader till. Inget han klagar på nu när det är varmt och skönt och gräs i hagen.

Mamma Chantilly är åter på seminering då hon inte tog sig senast. Vi får hoppas hon tar sig denhär gången så vi kan få en bebis nästa år!

Jack (till höger) med två av sina nya kompisar
Becky
Marielle Cape
Klumpen
Herman