Läges rapport

Vi gnetar på som vanligt i stallet med hästarna, i både medvind och en del motvind.

Odin var inte alls med på noterna i årsdebuten sist och var bara dum och het. Blodprover efteråt visade inga fel och finns inget direkt att skylla hans uppförande på. Vi får fundera och avvaktar till maj då loppen kommer lite närmare hem, om det kan var resan han inte riktigt klarar.

Heart of Magic har avverkar två provlopp i fin stil och har blivit bättre och bättre. Han är nu startklar och vi letar riktiga lopp till honom.

Tomorrow’s Dream jobbar på med att lägga sin grund. Planen var att börja åka in till Färjestad för att så sakteligen börja sänka henne i tider. Men apilvädret driver med oss… Fin dam ska ha fina banor att träna på så vi får snällt rätta oss lite efter vädret.

Herman har blivit behandlad då vi en period upplevt att något stört honom. Nu har han joggat igång och ska in till Färjestad i veckan för att gå snabbjobb. Vi hoppas han kommer kännas bättre och förhoppningsvis starta i maj.

Calico Jack, ettårshingsten efter Chantilly och Donator Hanover, kan vi säga är en riktig rövare… För tillfället är det vett och etikett träning, och lite tid och tålamod har börjat ge resultat.

Odin på Momaken
Dunderklumpen på väg ut till provlopp
Becky på rakbanan
Herman sparrar med Christer och hans häst
Mini rövare Jack